Necessites ajuda?
Contacta’ns!

Seu Electrònica
El Prat de Llobregat

Has de fer tràmits amb l’Ajuntament?

T’ajudem a fer-ho de forma fàcil i sense perdre temps.

Representa - Registre d'Apoderaments


Heu indicat que sou representant d’una altra persona, en cas que estigueu capacitats per realitzar altres tràmits i actuacions en nom de la mateixa persona, us recomanem que inscriviu la representació a Representa, el registre electrònic d’apoderaments comú de les Administracions públiques catalanes que està integrat amb altres registres anàlegs. En canvi, l’anterior no és recomanable si només realitzareu un tràmit o es tracta d’una representació de caràcter puntual.

La inscripció a Representa és un mitjà vàlid en dret per acreditar i deixar constància fidedigna de l’ia de la vostra representació, previ consentiment de la persona interessada i autorització per al tractament de dades de caràcter personal.

Com a principals avantatges, us permet tramitar en nom de terceres persones de forma més àgil i senzilla perquè les Administracions públiques consulten d’ofici Representa (i els altres registres electrònics d’apoderaments integrats) i, per tant, no us cal adjuntar als formularis la documentació sobre la que es fonamenta la representació. També podeu gestionar les vostres representacions (altes, baixes, modificacions) vosaltres mateixos des del portal ciutadà de Representa.

Si la representació és només per un tràmit puntual davant una Administració, que s’esgota amb la realització de l’actuació concreta, no cal que realitzeu la inscripció al Representa.

Consulteu les condicions d’ús, la informació sobre el tractament de dades personals i d’altra informació a la pàgina de suport de Representa.

Podeu donar d'alta la representació a: REPRESENTA .

Tràmits destacats