Necessites ajuda?
Contacta’ns!

Seu Electrònica
El Prat de Llobregat

Has de fer tràmits amb l’Ajuntament?

T’ajudem a fer-ho de forma fàcil i sense perdre temps.

Canal d'alertes municipal (Fons Next Generation)

EN TERMINI

Període de presentació:Tot l'any


Objecte:

El canal d'alertes de l'Ajuntament del Prat de Llobregat és una mesura de caràcter preventiu prevista al Pla de Mesures Antifrau aprovat per Junta de Govern Local el 7 de març de 2022.

Aquest canal posa a disposició de la persona interessada, de manera anònima, una via a través de la qual pugui formular qualsevol sospita o alerta d'una possible activitat fraudulenta, corrupta o viciada, relacionada amb la gestió de recursos finançats pels Fons Europeu Next Generation.

D'acord amb el Pla de Mesures Antifrau, l'examen de les comunicacions o les alertes presentades serà tractada per la Unitat Antifrau.

La Unitat Antifrau garantirà la confidencialitat de les persones que facin ús d'aquest canal d'alertes. La persona interessada haurà d'identificar-se en el cas que vulgui conèixer el seguiment de la seva comunicació.

Utilitzar aquesta via és contribuir a la lluita contra la corrupció i la integritat en la gestió pública.

Forma d'inici:
A petició de la persona interessada.
Qui ho pot sol·licitar:
Qualsevol persona
Període de presentació:
Tot l'any
Canal de tramitació:
Telemàticament: Clicant boto TRAMITAR
Taxes i impostos associats (pagament):
Servei gratuït
Unitat responsable de la tramitació:
Unitat Antifrau
Òrgan que resol:
Unitat Antifrau
Termini màxim de resolució i notificació:
El període màxim és de 3 mesos amb caràcter general.
Descripció del procediment de tramitació:

Feu una breu descripció dels fets i procureu no incorporar informació que us identifiqui. Assenyaleu com podem verificar allò que ens comuniqueu i aporteu la documentació disponible sobre l'assumpte. Només es pot adjuntar un fitxer.

Les dades identificatives no són obligatories, podeu enviar el tràmit sense identificar-vos. La persona interessada si haurà d'identificar-se en el cas que vulgui conèixer el seguiment de la seva comunicació, almenys el correu electrònic per rebre comunicacions.


Tràmits destacats